Opvallende gebeurtenis in HNTM

Er werd gerouwd.

Lees ook

Gisteren was het de beurt aan huis twee in Hollands Next Top Model om een make-over te ondergaan. Zoals altijd was niet iedereen even blij met zijn of haar nieuwe look, wat uiteindelijk zorgde voor een opvallende gebeurtenis in het programma.

Make-over

Vorige week waren kijkers nog geschokt om de nieuwe look van Bibi, maar deze week leek het aardig mee te vallen met de make-overs. Sam was echter totaal niet blij met zijn nieuwe look, want hij moest afscheid nemen van zijn oude vertrouwde kapsel.

Na de shoot besloot hij om te rouwen om zijn haar. En dat hoefde hij niet alleen te doen. Ook de andere modellen stonden even stil bij het afscheid van Sams haar.

Lees ook: HNTM-Benjamin gaat viral om deze ongemakkelijke uitspraak

Begrafenis

De eerste hair funeral bij HNTM is daardoor een feit. Volledig in het zwart gekleed liepen de modellen naar buiten om te rouwen om Sams kapsel. Zijn haar werd op een doos gelegd, kaarsjes werden aangestoken en Sam begon met zijn afscheidsrede.

"Lieve dop, we vulden elkaar perfect aan, hadden dezelfde interesses en we konden met elkaar lachen. Hier en daar hadden we wat haters, maar je zorgde er altijd voor dat we ons hoofd koel hielden. Je was een hoogtepunt in mijn leven."

Zijn laatste zin kon hij niet eens afmaken omdat iedereen, inclusief hijzelf, in lachen uitbarstte. En geef ze eens ongelijk!

Op Twitter vinden mensen er ook wat van.

Zo zag sam er eerst uit:

En zo ziet hij er nu uit:

Bron & Beeld: Hollands Next Top Model, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook