Katja Schuurman heeft spijt

De presentatrice heeft achteraf toch spijt van wat ze gezegd heeft.

Lees ook

Katja Schuurman nam dinsdagavond bij het Vlaamse programma Gert Late Night geen blad voor haar mond. De presentatrice praatte openhartig over haar sexleven en een aantal uitspraken bleven niet onopgemerkt. Achteraf heeft de brunette toch een beetje spijt van de dingen die zij gezegd heeft.

Lopend vuurtje

Katja maakte er geen geheim van dat zij en haar echtgenoot Freek van Noortwijk af en toe wat experimenten op het gebied van sex. Zo vertelde ze in het programma over een avontuurtje in een jacuzzi met zeven anderen. Het verhaal ging als een lopend vuurtje rond in Nederland en daar baalt Katja toch een beetje van.

Lees ook: Katja Schuurman over tweede kindje

Slaapkamergeheimen

Op Instagram laat ze weten in het vervolg niet meer te praten over haar slaapkamergeheimen. "Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen", maakt de presentatrice nog even duidelijk onder haar Instagramfoto.

"Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons sexleven."

Het is enorm gezellig op de boot bij @gertverhulst en @jamescooke1984 hier in België! Dat is de Vaderlandse pers geloof ik niet ontgaan.. Voor de goede orde: Ik heb het in #bedgeheimen gehad over een feestelijk uitstapje dat Freek en ik een of twee keer per jaar maken, niet over iets dat we elk weekend doen. En: Ik ben open over veel dingen in mijn leven omdat ik daarmee een statement wil maken; De geldende norm moet niet verward worden met de waarheid. Het is gezond de status quo te bevragen en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Ik denk dat dat voor veel mensen een bevrijding zou zijn. En tenslotte: Ik besef dat mijn openheid niet altijd fijn is voor een aantal mensen waar ik van hou. Dit was dus het laatste dat ik in het openbaar gezegd heb over ons seksleven. @gertlatenight #gertlatenight Stay #openminded ✌🏽

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: RTL Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook