Dit mogen de kandidaten allemaal niet meenemen naar Temptation Island VIPS

Er staan nogal verrassende dingen op de lijst.

Lees ook

Iedereen maakt voordat hij of zij op vakantie gaat wel een lijstje met wat je allemaal mee moet nemen. Deelnemers van Temptation Island VIPS kregen ook zo'n lijstje, waar vooral op stond wat ze allemaal níet mee mogen nemen.

Lees ook: Pijnlijke confrontatie tussen Shirley en Damian

Inpaklijst

In 'In bed met Kiki' vertelt deelneemster Shirley in de YouTube-video over haar Temptation Island VIPS-avontuur en doet ze een verrassende onthulling over de inpaklijst. Zo vraagt Kiki haar naar wat voor spullen er allemaal op de lijst staan voor de reis naar Thailand. "Je moet drie setjes kleding meenemen per dag, zodat je kunt afwisselen", legt Shirley uit.

Schijnbaar staat er ook op de lijst wat je niet mag meenemen. Deelnemers mochten namelijk geen drugs, alcohol, dildo's (jep, echt waar), telefoons of laptops meenemen. Oké, dat je geen drugs, alcohol, telefoon of laptop mag meenemen, snappen we nog. Maar waarom mag die dildo niet? Nou, volgens Kiki 'ben je dan bezig met jezelf' en is het niet meer leuk voor het programma. "Dan is het een soort van niet meer eerlijk", vult Shirley aan. Ha!

Bekijk de hele video met Shirley hieronder.

Bron & Beeld: YouTube, Temptation Island VIPS

Laatste nieuws

Zie ook