Dit zijn de winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala

We zetten het op een rijtje.

Lees ook

Het was gisteren weer tijd voor hét televisie-event van het jaar: het Gouden Televizier-Ring Gala. Tout bekend Nederland trok de allermooiste outfit uit de kast om over de catwalk te flaneren, al ging het stiekem natuurlijk allemaal om de prijzen die gedurende avond werden uitgereikt. Gisteren geen tijd gehad of of het gewoonweg gemist? No worries, wij hebben de winnaars en winnaressen even voor je op een rijtje gezet!

En de winnaars zijn…

Chateau Meiland (SBS6) wint Gouden Televizier-Ring

Chateau Meiland, de onverwachte kijkcijferhit van SBS6, heeft de Gouden Televizier-Ring gewonnen. De Meilandjes versloegen Beste zangers (AVROTROS) en Expeditie Robinson (RTL).

Chantal Janzen wint Televizier-Ster Presentatrice

Chantal Janzen mag zich wederom de favoriete presentatrice van Nederland noemen. Zij versloeg op dit jaar presentatrices Eva Jinek en Floortje Dessing.

Nienke plas wint Televizier-Ster Talent

De vlogster en presentatrice won de Televizier-Ster Talent. In de strijd om de Talent Award liet Nienke Holly Mae Brood en het SBS6-duo Frank en Rogier achter zich.

Elise Schaap wint Televizier Ster Acteur/Actrice

De Televizier-Ster voor acteur/actrice is dit jaar gewonnen door Elise Schaap. De Familie Kruys– en Soof-actrice versloeg Chantal Janzen en Ilse Warringa.

Zappsport wint de Televizier-Ster Jeugd

Zappsport is verkozen tot het beste jeugdprogramma. Zappsport versloeg CupCakeCup, eveneens AVROTROS, en Kinderen voor Kinderen.

Beau van Erven Dorens wint Televizier-Ster Presentator

Beau van Erven Dorens heeft op het Gouden Televizier-Ring Gala voor het tweede jaar op rij de prijs voor beste tv-presentator in de wacht gesleept. In de strijd om deze Televizier Ster liet hij de komiek André van Duin en Arjen Lubach achter zich.

Nienke Plas wint Televizier-Ster Online-Videoserie met Shitty Diary

Nienke Plas heeft woensdag de eerste Televizier-Ster voor beste online-videoserie in de wacht gesleept. Haar Shitty Diary is de eerste onlineserie die de nieuwe prijs wint. Shitty Diary liet #BOOS van Tim Hofman en Jachtseizoen van StukTV achter zich.

Bron: BuzzE | Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook