Dionne Stax reageert op kritiek over presentatie Gouden Televizier-Ring Gala

Oei!
Dionne Stax reageert op kritiek over presentatie Gouden Televizier-Ring Gala

Dionne Stax presenteerde dit jaar voor het eerst het Gouden Televizier-Ring Gala. Zelf was ze er razendenthousiast over, maar dat gold niet voor de kijkers. De presentatrice reageert nu op de kritiek die ze kreeg.

Lees ook: Gouden Televizier-outfit Emma Wortelboer gaat viral

Stijfjes

Dionne zag woensdagavond vanaf de eerste rang hoe Chateau Meiland en vele andere tv-personen in de prijzen vielen. De presentatrice was de uitverkorene die het Gala mocht presenteren, maar deed dat volgens verschillende kijkers niet al te best. Bij RTL Boulevard zeiden ze zelfs dat Dionne onder andere de flair miste die collega's zoals Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens bijvoorbeeld wel hebben. Ook zou ze nogal stijfjes en ongemakkelijk zijn geweest.

Eerste keer

Zelf trekt de presentatrice zich duidelijk niet zoveel aan van de kritiek. Op Instagram schrijft ze: "The day after... Gefeliciteerd winnaars! En dank voor alle mooie en ook minder mooie reacties op het Gouden Televizier-Ring Gala." Ze sluit af met de hasthags #eerstekeer #alsjehaarmaargoedzit #enjejurk #endooorrr, waarmee ze duidelijk maakt dat er belangrijkere dingen zijn én het haar eerste keer was. That's the attitude, Dionne!

Dit bericht bekijken op Instagram

The day after... Gefeliciteerd winnaars! En dank voor alle mooie en ook minder mooie reacties op #televizierringgala #eerstekeer #alsjehaarmaargoedzit #enjejurk #endoorrrrrrrr 📸 @williamrutten

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6bd79ac4ea4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });