Fans uiten felle kritiek op Expeditie Robinson-kandidaat

Oh no...

Lees ook

Naast hitte, honger en vermoeidheid is er nog een boosdoener die de Expeditie Robinson-leden van hun focus doet afzien, namelijk: heimwee. De boosdoener heeft gisteren zijn tweede slachtoffer geëist, tot grote frustratie onder de kijkers van het programma.

Emotioneel

Emoties namen gisteren de overhand in de laatste aflevering van Expeditie Robinson. Hoewel de aflevering nog kleurrijk begon met Rijk die eindelijk gezelschap kreeg op Duivelseiland, werd de aflevering toch met een dubbel gevoel afgesloten.

We moesten namelijk opnieuw afscheid nemen van twee expeditieleden in plaats van één.

Lees ook: Verklapt Hugo hier nou iets over de uitslag van Expeditie Robinson?

Heimwee

Frank besloot om kampgenoot Roy Donders achterna te gaan en het vliegtuig naar huis te pakken. De radio-dj kondigde aan dat hij zijn avontuur hier stopt en dus is Frank nummer twee die vrijwillig het eiland verlaat dit seizoen.

Op Instagram plaatste hij een foto waarin hij zijn vrijwillige vertrek uitlegt. "Vrienden. Ik heb het hoofd moeten buigen. Ik wilde heel graag terug naar mijn vriendinnetje, naar mijn vrienden, familie en naar mijn eigen huis. Oftewel mijn eigen leven. Ik heb veel met mijn lieve eilandmaatjes erover gepraat en besloot voor mijn eigen geluk te kiezen. Wat een avontuur was het! Veel kijkplezier nog en dan voor alle berichten de afgelopen weken en laat de vlechten het hoogtij vieren!"

Het vertrek van Frank doet bij sommige Twitteraars de gemoederen hoog oplopen. Kijk mee.

Bron & Beeld: Twitter, Expeditie Robinson, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook