Yolanthe Cabau emotioneel op Instagram

Aahw!

Lees ook

Het was gisteren een speciale dag voor Yolanthe Cabau. Haar grote trots Xess Xava mocht namelijk vier kaarsjes uitblazen!

Happy birthday

De presentatrice deelt op haar Instagram een aantal foto's van Xess Xava en schrijft daarbij een hele lieve boodschap voor hem. "Vandaag is deze kleine kokosnoot vier jaar geworden. Ik vierde zijn leven zelfs al voordat ik zwanger was van hem. Mijn lieve Xess Xava, ik wist dat je op een dag in mijn leven zou komen… Maar ik wist niet dat je zo'n geweldig jongetje zou worden. De held onder de helden. Gosh, als je eens zou weten… weten hoeveel je voor me betekent en hoe onbeschrijfelijk veel ik van je houd".

Lees ook: Yolanthe Cabau wilde weg uit Nederland

Steun

"Je hebt al zoveel voor me gedaan de afgelopen vier jaar dat je op deze planeet rondloopt, zonder dat je het zelf weet.", gaat Yolanthe verder.

"Jouw prachtige ziel geeft mij kracht, blijdschap en elke dag heel veel liefde en trekt mij in donkere dagen uit het gat. Mijn grote kleine man… Dank je. Ik vier jouw leven, niet alleen vandaag maar iedere seconde van iedere dag. Ik ben zo intens dankbaar dat God jou heeft geschonken."

Ze eindigt haar post met: "Mama houdt voor altijd van jou. Gefeliciteerd vanuit het diepste van mijn hart." How cute!

Bron: Weekend Online | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook