Deze bekende YouTuber doet de voice-over van Love Island

Wist jij dat al?

Lees ook

De voice-over van Love Island weet het programma nog smeuïger te maken dan het al is. Met zijn grappige en bijdehante opmerkingen weet hij een hoop kijkers aan het lachen te maken. Maar heb je enig idee wiens stem er achter de beelden schuilt?

BN'er

Grote kans dat je deze bekende man wel kent, maar nooit heb geweten dat hij de voice-over van Love Island doet. Het is namelijk niemand minder dan Kaj van der Ree. Hij is bekend van zijn YouTube-kanaal en is te zien in de Love Chek Up waar hij met de islanders praat die de villa helaas moesten verlaten.

Lees ook: Deze Love Islanders doen mee aan Ex on the Beach

Druk bezig

Monica Geuze laat in haar vlog weten dat Love Island maar twee dagen achterloopt. Wanneer de aflevering gemonteerd is, wordt-ie naar Nederland gestuurd en dan pas kan Kaj zijn taak uitvoeren. De komende weken is de presentator dus elke dag druk in de weer met het inspreken van voice-overs.

Kritiek

In het eerste seizoen van de Nederlandse Love Island, kreeg de voice-over veel kritiek. Kijkers vonden de stem en zijn grapjes te flauw voor het programma. De productie besloot daarom de stem te veranderen. Er worden nog altijd een hoop grappen gemaakt, maar fans van het programma zijn tevreden met de stem van Kaj.

Bron: Cosmopolitan NL | Beeld: Love Island, BSR

Laatste nieuws

Zie ook