Brody Jenner geeft tipje van de sluier nieuwe seizoen The Hills

We gaan veel van hem zien.
Brody Jenner geeft tipje van de sluier nieuwe seizoen The Hills

Kijkers kunnen in de tweede reeks van de realityserie The Hills: New Beginnings weer behoorlijk wat drama verwachten. Realityster Brody Jenner belooft dat zijn breuk met Kaitlynn Carter zeker aan bod komt, zo vertelt hij aan Entertainment Tonight.

Gescheiden

"Ik weet zeker dat je daar veel van gaat zien", zegt de 36-jarige Brody. "Natuurlijk moet je gaan kijken om te zien waar ik het over heb. Maar het komt zeker voorbij."

De twee maakten in augustus bekend na een onofficieel huwelijk van een jaar uit elkaar te gaan. Kort na de breuk kreeg Brody een relatie met het 22-jarige model Josie Canesco, terwijl Kaitlynn kort samen was met Miley Cyrus.

Lees ook: Brody Jenner reageert op geflopte huwelijk met Kaitlynn Carter

Onzeker

Of Brody's nieuwe liefde ook te zien is in de tweede reeks van de remake van de populaire MTV-serie, durft Brody niet te zeggen. "Er is nog niets concreet door MTV besloten over wie er allemaal aan het tweede seizoen meedoen", aldus Brody. Dat wordt dus nog even afwachten.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9530d6db558', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });