Winning Wednesday: een koffer vol ALIX The Label-outfits

It's Wednesday, winning Wednesday!

Lees ook

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we een koffer vol ALIX The Label outfits weg.

Win een ALIX reis

ALIX The Label bestaat alweer vijf jaar en je weet wat ze zeggen: wie jarig is, trakteert! En dus geeft het trendy fashion label nu een hele bijzondere prijs weg. Waar ALIX de afgelopen jaren heel wat van de wereld heeft gezien, stuurt ze nu een gelukkige winnares op avontuur naar één van de plekken die ALIX in de afgelopen 5 jaar bezocht heeft. Benieuwd waar de reis, t.w.v. €5000, heen gaat? Daar komt je achter als je hebt gewonnen. Hint: de zon schijnt!

Uiteraard ga je niet alleen naar de zon; je mag twee besties met je meenemen op de magische reis. En dat is nog niet alles. ALIX zorgt ervoor dat er van kledingstress geen sprake is, want je krijgt ook nog eens een koffer vol ALIX The Label-outfits mee. Yes please!

Om kans te maken op de reis én de koffer vol outfits, dien je ALIX The Label te volgen op Instagram, deze foto te liken en als laatste te reposten in je Instagram Stories, waarin je ALIX The Label tagt en vertelt wat voor soort ALIX-avontuur jij graag zou willen beleven. Je hebt t/m 28 oktober de tijd.

Koffer vol outfits

Nu is die reis natuurlijk prachtig en zalig, maar we love fashion en dus hebben we nóg een verrassing. Wij mogen namelijk zo’n zelfde koffer vol te gekke ALIX the label outfits weggeven aan één van onze lezeressen. Benieuwd naar een kleine sneak peek van wat je in de koffer kunt verwachten? Kijk mee!

Doe mee en maak kans

Jouw garderobe vullen met een hele collectie aan nieuwe ALIX the Label outfits? Wie wil dat niet! Doe snel mee door onderstaand winformulier in te vullen, een schietgebedje naar de modegoden te doen en wie weet ben jij de gelukkige. Enne, vergeet niet je maat als opmerking te vermelden.

@MailAndWin(LDWnntPhE6)

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 29 oktober 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook