Heftig: verbreekt ook Roxeanne nu contact met moeder Rachel?

Oh oh...

Lees ook

Hoewel het tussen André en Rachel Hazes weer koek en ei lijkt te zijn, heeft Roxeanne Hazes naar verluidt nauwelijks nog contact met haar moeder.

Buren

De zangeres woont in Vinkeveen praktisch naast haar moeder, maar lijkt bijna nooit meer bij haar op bezoek te gaan. Volgers mensen uit de buurt zou de zangeres al weken niet bij haar moeder langs zijn geweest.

"Ik heb haar in de zomer nog wel een paar keer gezien. Dan gingen ze varen met die kleine. Maar nu is ze volgens mij al weken niet meer hier geweest", vertelt een buurtbewoner. Roxeanne heeft zelf ook gereageerd op de geruchten rondom haar zogenaamde verkoelde band met moeder Rachel. "Nou, ik denk dat ik genoeg zeg met dat ik geen behoefte voel om daarover te praten."

Lees ook: Facebook verwijdert foto van Roxeanne Hazes

Broer

Naast dat Roxeanne haar moeder dus weinig spreekt, heeft de 26-jarige ook geen contact meer met broer André. Hij vertelde onlangs nog openhartig over de jarenlange 'ruzie' met zijn zus.

"Het wordt normaal, elkaar voorbijlopen. We woonden natuurlijk naast elkaar. Dat voorbijlopen zonder gedag te zeggen was normaal anderhalf jaar lang'', begint hij. "Het is geen slecht meisje hè, maar wij passen gewoon niet bij elkaar, in elkaars leven", vertelt André.

Of het ooit nog goed komt tussen de twee? "Ik zeg nooit nooit, maar van mij hoeft het niet meer goed te komen, ik vind het wel prima zo", aldus André.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook