Maxime Meiland wakkert geruchten aan met Instagram-foto

Spannend!

Lees ook

Maxime Meiland, de jongste dochter Martien Meiland van de razendpopulaire serie Chateau Meiland, komt de laatste tijd vaak in het nieuws. In de laatste afleveringen van seizoen twee was te zien dat de blondine dolgraag een broertje of zusje wil voor de kleine Claire. Haar volgers vermoeden dat het zover is.

Foto

De 23-jarige heeft er geen geheim van gemaakt dat ze graag nog een kindje wil, met behulp van een spermadonor. Op een nieuwe Instagram-foto poseert ze met vriend en influencer Robbert Rodenburg. De twee vrienden hebben een gezellig avond en fans reageren massaal onder de foto: "Ben je in verwachting?" Op de foto is namelijk een mini-buikje te zien, maar of dit nu komt door een baby of door een net iets te hard briesje waardoor haar jas omhoog waait, weet niemand. Behalve Maxime dan.

Lees ook: Maxime Meiland vertelt over ingewikkelde relatie met baby daddy

Instagram

De knappe Chateaux dochter verwent ons de laatste tijd met de meest prachtige plaatjes op Instagram. Zo loopt ze als ware Parisienne door de Franse straten en deelt ze de meest mooie selfies. Daarnaast wordt de wijnliefhebster de laatste tijd steeds vaker gespot met bekende influencers. Zo raakte ze bevriend met Anna Nooshin en eet ze gezellig een stokbroodje met Vivian Hoorn en vriendinnen die langskwamen bij het kasteel.

Zwanger

De kasteeldochter heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten. Tijdens het Televisier-Ring Gala vroeg RTL Boulevard naar de eventuele gezinsuitbreiding waarop Maxime antwoordde hier nog niets over te willen zeggen. Even afwachten dus of er een tweede Chateau kleindochter onderweg is. In de verte horen we vader Martien al roepen: "Wat goooooooeeed Maxime!"

Bron: RTL nieuws, Instagram | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook