Deze twee GTST-sterren moeten de serie verlaten

Oh no...

Lees ook

Goede Tijden Slechte Tijden krijgt al enige tijd bakken met kritiek over zich heen. Volgens Shownieuws zou de serie vergeleken worden met Spangas, en dat is niet de GTST die kijkers willen zien. Er moeten dringend maatregelen genomen worden en het lijkt erop dat die maatregelen er nu gaan komen. Twee personages zouden namelijk de serie moeten verlaten.

Afscheid

De twee gedupeerden die hoogstwaarschijnlijk het veld moeten gaan ruimen zijn Kimberly (Britt Scholte) en Rover (Floris Bosma). Britt zou de afgelopen week meerdere throwback-posts op haar Instagram geplaatst hebben, wat volgens fans erop wijst dat Britt afscheid gaat nemen van haar personage. Ook zijn Kimberly en Rover nergens te zien in de maandtrailer voor november en lijkt het vertrek van Kimberly goed in haar verhaallijn te passen.

Lees ook: Omg, komt deze GTST'er terug?

Kritiek

Waarom de producers voor deze twee karakters gekozen hebben heeft waarschijnlijk te maken met de kritiek over de 'kinderachtige en puberale personages.' GTST hoopt door deze verandering de kijkcijfers weer omhoog te krikken. Of het ook daadwerkelijk om deze karakters gaat, is overigens nog niet bevestigd.

Bron: Shownieuws | Beeld: GTST, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook