Bridget Maasland krijgt steun van RTL-collega’s

Luuk steekt zijn collega een hart onder de riem.

Lees ook

Luuk Ikink heeft geen goed woord over voor de wijze waarop zijn RTL Boulevard-collega Bridget Maasland op sociale media door het slijk wordt gehaald. De presentator spreekt zijn afschuw uit op Twitter.

Angry mob

"Walgelijk, die reacties op het Instagram-account van Bridget. Volwassen mensen die schelden, tieren, etteren, urenlang online stalken, ziektes toewensen en kinderen belagen. Anoniem, maar ook met naam en toenaam", begint Luuk.

"Mensen met 'positive' in hun beschrijving. Vaders en moeders. Het is het smerige etterende randje van social media. De vloekende angry mob waar veel mensen kennelijk graag bij willen horen. Lekker iemand online proberen te slopen. En jezelf daardoor blijkbaar goed door voelen. Voel je je aangesproken: er is iets mis met je. Bah."

Lees ook: Flinke tegenvaller voor Bridget Maasland

Kritiek

Bridget was gisteren volop in het nieuws te zien, nadat André Hazes bevestigde dat er iets speelt tussen de twee. Een dag eerder maakte de zanger bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg voorbij is. Kort daarna bevestigden zowel Bridget als André 'dat ze elkaar meer dan alleen leuk vinden'.

Dat kwam hen vervolgens op veel kritiek te staan op sociale media. Hoewel hij het hele weekend zijn mond hield, besloot hij gisteren toch te reageren. "Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget, mijn relatie was al over en de een is daarin sneller doorgegaan dan de ander."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook