Grazia’s adventskalender: 5x Sugarbearhair vitamins voor drie maanden t.w.v. €90

Doe mee en maak kans!

Lees ook

It's beginning to look a lot like Christmas… Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 5x Sugarbearhair vitamins voor drie maanden plus een Sugarbearhair brush & pouch t.w.v. €90.

Snoepje erbij

De Kardashians, Vanessa Hudgens en Emily Ratajkowski gebruiken ze al jaren voor een mooie, glanzende coupe: Sugarbearhair. De vegetarische multivitamines zijn ontwikkeld om de kwaliteit van het haar te verbeteren. Ze bevatten een grote hoeveelheid vitamines om het haar de verzorging en voeding te geven die het nodig heeft om sterker en gezonder te worden. Biotine is het belangrijkste ingrediënt, maar ook B12, Foliumzuur, Zink en negen andere klinisch bewezen ingrediënten die de haar- en nagelgroei stimuleren zitten erin.

De kauwtabletten in de vorm van schattige beertjes zien er niet alleen uit als snoepjes, maar smaken ook zo. Het is dus iedere dag een feestje als je weer de aanbevolen hoeveelheid van 2 beertjes per dag mag innemen. Snoepen voor mooier haar, yes please!

Eén pot is genoeg voor één maand. Ieder lichaam is anders, dus de één zal sneller resultaat zien dan anderen. Het wordt daarom aangeraden om Sugerbearhair minimaal drie maanden te gebruiken voor het echte resultaat.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook