Grazia’s adventskalender: 3x de Babyliss Salon Brilliance collectie t.w.v. €239,70

Doe mee en win!

Lees ook

It's beginning to look a lot like Christmas… Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 3x de Babyliss Salon Brilliance collectie bestaande uit een föhn, krultang en stijltang t.w.v. €239,70.

No more bad hair days

Statisch haar, een pluizige coupe of een kapsel dat simpelweg gewoon niet wil zitten; in de winter zijn bad hair days niet ongewoon. Gelukkig is daar de Babyliss Salon Brilliance collectie, zodat je ook in de winter met een perfecte coupe de deur uit gaat.

De Salon Brilliance collectie bestaat uit een föhn, een krultang en een stijltang. Precies wat jij nodig hebt om je haar te temmen. Gebruik de Salon Air Brilliance föhn om volume te creëren en je haar met de anti-frizz functie gladder dan ooit te maken. De Titanium Brilliance krultang, die extra lang, super sterk en bestand tegen haarstylingsproducten zoals heat protecting sprays is, voor speelse beach waves. Of de Straight & Curl Brilliance stijltang met gepolijst titanium platen voor glanzende, stijle lokken.

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De prijs kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook