Grazia’s adventskalender: 10x Rosefield Christmas giftbox t.w.v. €129

Doe mee en win!

Lees ook

It's beginning to look a lot like Christmas… Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 10x een Rosefield Christmas giftbox t.w.v. €129.

The art of giving

Hier word je blij van! Speciaal voor de feestdagen heeft Rosefield nieuwe giftboxes gelanceerd. In deze cadeauboxen zijn de meest iconische horloges gecombineerd met een extra horloge band of armbandje.

De giftbox die je kunt winnen bevat The Boxy XS White Sunray horloge in het goud. Klassiek, modern en met een touch of retro. En net even anders: het klokje is namelijk niet rond, maar vierkant. De finishing touch voor iedere outfit! Leuk is dat je de strap kunt verwisselen. Dus of je hem nou naar werk, een feestje of een dagje shoppen draagt, hij past bij iedere gelegenheid. Naast het horloge zit er een extra cadeautje bij: The Multi Liquid Charms armband. Ja, het horlogemerk heeft ook sieraden! Van minimalistische armbanden en kettingen tot oorbellen tot ringen.

Kortom, de giftbox is perfect om cadeau te geven aan je moeder, zusje, beste vriendin of wat dacht je van jezelf?

Doe mee!

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. De giftbox kun je hier kopen.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook