Grazia’s adventskalender: 5x SVNTY playsuit t.w.v. €139

Doe mee en win!

Lees ook

It's beginning to look a lot like Christmas… Met Grazia's adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op een prachtige prijs. Van beautyproducten tot fashion items en nog veel meer. Vandaag: 5x een SVNTY playsuit t.w.v. €139.

Speels

Ken jij SVNTY al? Zo niet, shame on you! Het merk uit Antwerpen is in 2013 opgericht en heeft als doel om een unieke indruk in de fashionindustrie achter te laten. Hun motto luidt dan ook: "We want to dance when everybody is sleeping, scream when all is quiet and love when everybody is whining. We want to stop making sense."

SVNTY ontwerpt items die makkelijk draagbaar zijn en comfy zitten, maar ook een speels tintje met zich meebrengen. Van jurkjes tot truien en topjes en schoenen. Eén van onze favorieten? De playsuit! Hij zit niet alleen heerlijk, maar is ook nog eens fashionable. Draag hem met een panty en gebreid vest in de winter en gewoon zo in de zomer. Of combineer hem met een leuk riempje, biker boots en you're ready to go!

Doe mee

Kans maken? Vul onderstaand winformulier in, laat als opmerking je kledingmaat achter, en wie weet ben jij the lucky one! Niet gewonnen? Niet getreurd. Hier shop je nog veel meer leuke items.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook