Roxeanne Hazes heeft spijt van borstvergroting

Aii...

Roxeanne Hazes is niet langer tevreden met haar borstvergroting. Dat liet de zangeres weten in de uitzending van Ladies Night.

Jong

Roxeanne was destijds pas negentien jaar toen ze er voor koos om haar borsten te laten vergroten. De 26-jarige zangeres lijkt nu, zeven jaar later, daar nogal spijt van te hebben. "Ik ben niet tevreden over mijn borsten. Ik heb namelijk destijds voor het maximale gekozen", vertelt Rox. Ze ging van een A-cup meteen naar een E-cup, wat volgens de dokters een niet heel slimme zet zou zijn. "Mij werd van tevoren gezegd: ‘Wat wil je wil is onrealistisch. Dit worden borsten vol striae, het gaat hangen’."

Lees ook: Roxeanne Hazes reageert op breuk André en Monique

Spijt

Toch onderging Roxeanne de behandeling. "Ik zei: ‘Maakt mij niet uit, gooi het er maar in’", legt Roxeanne uit. "Het is nu dat het allemaal strak in het ditje zit, maar als het uitgaat is het hopekee hopekee."

Roxeanne was niet alleen openhartig over haar borsten, ook haar mentale breakdown kwam aan de orde. De zangeres stortte voor een optreden in Nijmegen opeens volledig in. "Ik kon alleen nog maar janken", aldus Roxeanne. Meer daarover lees je hier.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws