doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Hilarisch: Chantal Janzen blundert met lingerie

Ha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Hilarisch: Chantal Janzen blundert met lingerie

Op het Youtube-kanaal van &C geeft Chantal Janzen ons een kijkje in haar dagelijks leven. Zo zien we in de rubriek #Chantalinbehandeling hoe de presentatrice van de ene naar andere kliniek huppelt om een special treatment te ondergaan. Met uiteraard Leco van Zadelhoff als gezelschap.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Behandeling

In de laatste aflevering gaan Chantal en Leco samen op pad voor een behandeling tegen cellulite. Bij deze zogehete LPG-behandeling wordt cellulite behendig verminderd en wordt de huid verstevigd.

Chantal wil haar kijkers natuurlijk zo goed mogelijk laten zien hoe zo'n behandeling in zijn werk gaat, en dus offert ze zichzelf op om in het kleine pakje te kruipen dat noodzakelijk is voor de behandeling. En ja, daarvoor moeten de kleren uit.

Ondergoed

In het doorschijnende pakje, met daaronder slechts haar lingerie, gaat de presentatrice op de behandelstoel liggen. Nee, geen sexy dieprood of zwart setje voor Chantal, maar gewoon een paarse beha met felblauwe string. "Moet je geen matchend setje aan", vraagt Leco nog aan Chantal. "Moet jij niet gewoon even je mond houden?", antwoordt Chantal.

Wat is ze toch lekker gewoon gebleven, hè.

Bron & Beeld: YouTube, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');