Roxeanne Hazes gaat viral na bijzondere outfit tijdens optreden

Wat een statement!

Tot verbazing van sommige fans stond Roxeanne Hazes afgelopen zaterdag in Tivoli Vredenburg slechts in haar ondergoed en een jasje op het podium. De zangeres had er lang over nagedacht, zo legde ze zondag uit op Instagram.

Boodschap

"Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel", schrijft de zangeres bij een filmpje van het optreden. Ze verwijst met haar kledingstijl naar haar idolen Lizzo, Charli XCX en Lady Gaga.

"Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je, je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen."

Lees ook: Roxeanne Hazes heeft spijt van borstvergroting

Blootgeven

De zangeres gaf zich dit weekend letterlijk en figuurlijk bloot. "Met als boodschap: in een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*ck die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn", schrijft Roxeanne op Instagram.

"Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien", vervolgt ze haar statement. "Maar door gisteren, zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. En dat het ‘ideale’ plaatje voor een groot deel schijn is."

Volgens de 26-jarige zullen er altijd mensen zijn die hier een stokje voor steken, maar daar trekt zij zich in ieder geval niks van aan. "Ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag)", aldus Roxeanne die tot slot duidelijk maakt geen "stylist" of "warmere kleding" nodig te hebben.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws