Romy Monteiro reageert op bodyshaming-comments

Heel goed!

Lees ook

Romy Monteiro reageert fel op een reactie van een hater die haar lichaam bekritiseerd. Op Instagram deelt de musicalster het bericht inclusief passende reactie.

Bericht

De zangeres deelde een foto in haar Instagram Stories van een pak koekjes. Hierbij schrijft ze dat de koekjes in kwestie haar ultieme zwakte zijn. De persoon reageert vervelend op dit bericht en ook is te lezen dat dit niet de eerste keer is.

"Pff, vind je wel mager hier hoor meis", schreef de persoon zoal. Op het koekjes-bericht werd bot gereageerd met: "Maar je neemt ze niet, ben ik bang".

Lees ook: Romy Monteiro afgevoerd met ambulance

Romy

De musicalster is het beu en slaat terug. "Ik vind dit dus net zo bodyshaming als: 'Pff, vind je wel dik hoor, even wat minder eten, meis'", schrijft Romy. "Ben ik bang? Wat denken mensen? Overigens ziet haar foto eruit als een leuke jonge vrouw met kinderen. Je denkt dat die wel beter weet dan online bodyshaming", zegt ze over het tweede bericht.

"Ik ga mijn lichaam of mijn eetgewoonten niet verdedigen, ook al krijg je die neiging dan dus wel. Bizar toch?", gaat ze verder. "Zullen we eens stoppen met kritiek naar elkaars lijf? Worden we allemaal mooier van", sluit Romy haar comment af.

Gelukkig krijgt de presentatrice ook een heleboel positieve reacties en die laat ze dan ook trots zien.

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook