doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Melania Trump pakt uit met kerstversiering in het Witte Huis

Wauw!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Melania Trump pakt uit met kerstversiering in het Witte Huis

Zoals elk jaar geeft Melania Trump heel de wereld een tour door het Witte Huis om alle kerstversieringen te showen. Ook dit jaar is het huis weer tot in de puntjes versierd, en dat is in de video die de first lady op haar Instagram plaatste maar al te goed te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Feestje

Het Witte Huis is natuurlijk énorm en dat betekent dat er ook een heleboel is om te versieren. Voor Melania is dit het derde jaar dat ze de kerstversiering in het Witte Huis mag verzorgen.

Lees ook: Mensen schrikken van actie Donald Trump bij Queen Elizabeth

Thema

Deze keer heeft Melania voor 'The Spirit of America' gekozen als thema. "Deze kerstperiode wil ik iedereen die ons land mee vorm heeft gegeven en het de plaats maakte die we trots onze thuis noemen, eren”, legt de first lady uit in een persbericht. “De spirit van Amerika schijnt nu helemaal door in het Witte Huis", aldus Melania op Instagram.

Er staan maar liefst 58 kerstbomen in de ambtswoning, die elk versierd zijn in een ander thema. Burgers die inspiratie op willen doen of benieuwd zijn naar de kerstsfeer in het Witte Huis, kunnen gratis een rondleiding krijgen deze maand.

Bron: HLN | Beeld: BSR, Instagram

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');