Dit gaat er allemaal veranderen in GTST

Wow!

Lees ook

Goede Tijden, Slechte Tijden ligt al tijden onder vuur wegens slechte kijkcijfers. Hier wordt ondertussen naar geluisterd en er vinden een heleboel veranderingen plaats…

Veranderingen

De makers van GTST kondigen aan dat de serie begin 2020 er heel anders uit zal zien. Maar ook nu zijn de nodige veranderingen al zichtbaar. Bekende gezichten uit het verleden keren op miraculeuze wijze terug in Meerdijk en jonge castleden zijn ondertussen ontslagen. Maar er is meer.

Lees ook: Deze twee GTST-sterren moeten de serie verlaten

Koerswijziging

Het moment waarop de koerswijziging zichtbaar begon, was tijdens de plotselinge dood van Rob Bekkers. Ineens pleegde het personage zelfmoord, omdat hij zich bedreigd voelde door Billy. Rob en het onderzoek naar zijn plotselinge dood verdwenen als sneeuw voor de zon. En tada: een nieuwe verhaallijn voor Billy, Ludo en Janine.

Daarnaast is er meer samenhorigheid binnen Meerdijk te zien. Iedereen loopt elkaar opeens tegen het lijf en meerdere verhaallijnen spelen zich nu af op één locatie. Ook duren de verhaallijnen niet meer eindeloos, want binnen no time liggen de geheimen op tafel.

Lees ook: GTST-fans boos om drastische verandering

Dalende cijfers

De verklaring voor de dalende kijkcijfers was volgens RTL's Peter van de Vorst doordat de serie te ver van de doelgroep af was komen te staan. Hier wordt ondertussen ook op ingespeeld, want de personages lijken menselijker dan voorheen. Daarnaast focust de serie zich weer meer op liefde. Na alle maatschappelijke thema's lijkt dit weer de hoofdmoot.

Of het genoeg is om de kijkcijfers uit het slijk te trekken? Dat moet nog blijken.

Bron: Televizier | Beeld: Goede Tijden, Slechte Tijden

Laatste nieuws

Zie ook