Winning Wednesday: 3x bestedingstegoed bij Amazon t.w.v. €150

It's Wednesday, winning Wednesday! 
Winning Wednesday: 3x bestedingstegoed bij Amazon t.w.v. €150

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x bestedingstegoed bij Amazon t.w.v. €150 weg.

Cadeautjes

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent: cadeautjes! Of zeg maar gerust: cadeaus. Want met 150 euro bestedingstegoed kun jij je familie en vrienden flink in de watten leggen.

Zo deed Amazon onlangs onderzoek naar het kerstgevoel bij de Nederlanders. Naast dat meer dan de helft van de Nederlanders hoopt op een witte kerst - zal het dit jaar dan eindelijk raak zijn? - vindt ruim 70 procent samenzijn met familie en vrienden het allerbelangrijkste. En wat is er dan leuker om juist met hen rondom een kerstboom vol cadeaus te zitten?

Win, win, win!

Ben jij ready to shop om je moeder, je lievelingsoom, je favoriete nichtje of gewoon jezelf te verwennen? Vul dan snel onderstaand winformulier in en wie weet maak jij kans op €150 bestedingstegoed bij Amazon, waar je terecht kunt voor de mooiste fashion, maar ook elektronica, woonaccessoires en nog veel meer. Dus... waar wacht je nog op?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 17 december 2019. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9530aeb1978', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });