Kim Kardashian onthult schokkend verhaal over bevalling

Oh no...

Lees ook

Kim Kardashian heeft flink wat te verduren gehad na de bevallingen van haar eerste twee kinderen. Zo vertelt ze in een video ter promotie van haar lingerielijn.

Aandoening

Kim, die onlangs nog met kids North, Saint, Chicago en Psalm schitterde in de nieuwe videoclip van hubby Kanye West, is in een post op Instagram bijzonder openhartig over haar bevallingen.

Na de geboorte van dochter North kreeg Kim namelijk te maken met pre-eclampsie, een aandoeding die ervoor zorgt dat bepaalde organen minder goed werken.

Lees ook: Kim Kardashian neemt het op voor Meghan Markle

Schade

Gelukkig heeft dat geen invloed gehad op North's gezondheid, maar toen Kim opnieuw zwanger werd van Saint, en wederom dezelfde complicaties kreeg, begon de ellende. "Daarna moest ik binnen anderhalf jaar vijf keer onder het mes om alle schade te herstellen", vertelt Kim.

De realityster mocht van de dokter niet nog een keer zwanger raken, en daarom kreeg ze Chicago en Psalm via een draagmoeder. "Ik ben zo dankbaar voor mijn prachtige kinderen", vertelt Kim. "Het maakt niet uit hoe ze bij me gekomen zijn; ze zijn er", aldus de realityster.

Bron: NU.nl | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook