Monica Geuze in tranen

Wow....

Lees ook

Vorige maand kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Monica Geuze en haar vriend Lars Veldwijk na een relatie van drie jaar uit elkaar zijn gegaan. De YouTuber vertelt in haar laatste vlog hoe moeilijk ze het met de breuk heeft.

Emotioneel

Kijkers vroegen zich af waarom Monica de laatste tijd zo weinig postte op haar YouTube-kanaal. "Ik wil even uitleggen waarom ik deze week zo weinig heb gefilmd", begint Monica te vertellen in de nieuwe video. "En dat is omdat ik me gewoon echt helemaal kut voel."

Lees ook: Monica Geuze openhartig over breuk met Lars Veldwijk

Opluchting

Volgens de vlogster zijn zij en Lars "al langer uit elkaar dan jullie weten, maar vanaf het moment dat het mensen bereikt, is het echt écht. Er is geen weg terug. Het voelt dan gewoon echter", legt Monica uit.

"De eerste twee weken erna voelde ik zo’n enorme opluchting. Alsof er een last van m’n schouders viel. Ik ben er niet echt verdrietig om geweest. Toen het naar buiten kwam, dacht ik: focus je op het positieve (….) Ik heb daarbij niet echt de tijd genomen om er ook nog verdrietig, boos of whatever over te zijn. En dat hebben we tijdens de relatie natuurlijk al genoeg gehad, anders kom je niet op het punt dat je besluit uit elkaar te gaan", gaat ze verder.

Schuldig

De breuk is Monica uiteindelijk toch zwaar gevallen. "Ik merk gewoon dat ik de laatste dagen ineens superemotioneel ben. En me ook superschuldig voel tegenover Zara-Lizzy", legt Monica uit. "Dat het me gewoon heel erg makkelijk af leek te gaan (…) Omdat ik ook zeker weet met hoofd en hart dat dit een betere situatie is op deze manier. Het doet me wel verdriet dat de dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen, omdat er natuurlijk een kind in het spel is."

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook