Deze Netflix-films helpen je als je brak bent de dag door

Handig!

Lees ook

Iets té goed Kerst gevierd en zit jij nu met een immense kater op de bank? Dan hebben wij een lijstje voor je samengesteld met dé Netflix-films die jou de dag door helpen.

Films

1. Wine Country
Misschien draait je maag om bij het woord wijn, maar we beloven je dat deze film zeker het kijken waard is. Een groep vriendinnen gaat op reis voor de vijftigste verjaardag van Rebecca. Eenmaal aangekomen op bestemming, komen er allerlei onderlinge frustraties naar boven, die hilarische momenten veroorzaken.

Lees ook: OMG: weer een nieuw verwijderalarm voor Netflix

2. Murder Mystery
Deze hilarische actiefilm met Jennifer Aniston laat je je kater binnen een half uur vergeten. Ga op reis met Adam Sandler en Jennifer en zoek uit wie de rijke eigenaar van een luxe yacht heeft vermoord.

3. Dirty Grandpa
In deze film komt dirty grandpa op bezoek bij zijn brave kleinzoon Zac Efron. Samen gaan ze op avontuur om nog voordat Jason (Zac) gaat trouwen even extra van het leven te genieten.

4. Clueless
Deze klassieker is altijd goed. Even nergens over nadenken en lekker neerploffen op de bank.

5. Shrek
Deze animatiefilm is gewoon een heerlijke film waarbij je je verstand even op nul kunt zetten. Er zijn maar liefst vier delen van, dus genoeg materiaal om je kater te laten wegebben.

6. To All The Boys I've Loved Before
Afgezien van het feit dat Noah Centineo natuurlijk in deze film speelt, is het ook nog eens een super heerlijke romcom om bij weg te zwijmelen.

7. Always Be My Maybe
Nog zo'n lekkere romcom. Deze film staat pas sinds kort online, dus grote kans dat jij hem nog niet gezien hebt. We volgen twee personages die sinds hun tienerflirt geen contact meer hebben gehad en plotseling weer met elkaar in aanraking komen.

8. Bad Moms
Ondanks dat er in deze film aardig wat drank wordt geschonken, is het een hilarische film die je gedachten even ergens anders brengt.

9. 6 Underground
Deze film met Ryan Renolds is dé nieuwe actiefilm op Netflix. Veel vuur, gevechten en meesterplannetjes laten jou je kater binnen no time vergeten.

10. Every Day
Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek Every Day. Het gaat over een persoon die elke dag wakker word in een ander lichaam. Hoewel het voor hem/haar daarom lastig is om zich aan iemand te binden, wordt hij toch verliefd op iemand…

11. First Kiss
Een Nederlandse film waarbij je niet hoeft na te denken. Kijk hoe verschillende bekende Nederlanders hun acteerkunsten showen in deze romcom.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: YouTube, 6 Underground

Laatste nieuws

Zie ook