Bridget Maasland legt uit waarom ze op jongere mannen valt

Aha!

Lees ook

Bridget Maasland vertelt in haar laatste column voor VROUW Glossy openhartig over haar nieuwe vlam en waarom ze altijd jongere mannen aan de haak slaat.

Dolgelukkig

Bridget heeft een hoop nieuwe en uitdagende klussen op de planning staan, maar dat weerhoudt haar niet van het daten. Op dit moment is ze dolgelukkig met de twintig jaar jongere André Hazes. Of het voor lange tijd zal gaan werken tussen hen, dat betwijfelde ze een tijdje geleden nog, maar wel kan ze goed uitleggen waarom de jongere kerels haar aandacht trekken.

Lees ook: Moeder Bridget Maasland reageert op relatie dochter met André Hazes

Reden

"En waarom zijn al mijn vriendjes toch steevast jonger dan ik ben? En dan weet ik het: dat heeft vast ook al met die ‘laatste keer’ te maken. Zij hebben dat nog helemaal niet zo vaak meegemaakt", begint ze haar uitleg.

"Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar ineens voor het laatst kan zijn. Zij zijn de passie voor het leven nog lang niet verloren. Zij liggen niet op vrijdagavond onderuitgezakt in hun joggingbroek op de bank met een flesje bier en een saaie voetbalwedstrijd. Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken, en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt. Ik heb precies hetzelfde. In mijn hoofd blijf ik ook altijd in de twintig. Net als die kerels."

Bron: Telegraaf I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook