Love Islands Daniel en Victoria ruziën erop los

Ai...

Lees ook

The fight is on! Love Islands Victoria is boos op Daniël en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Na een comment van Daniël op een foto van een Temptation Island-verleidster, is de bom los gebarsten.

Discussie

Hoewel Love Island-winnaars Daniël en Floor pas net uit elkaar zijn, lijkt Daniël alweer een andere dame op het oog te hebben. Hij deelde dit weekend namelijk gezellige kiekjes met niemand minder dan Temptation Island-verleidster Daniëlle Koppers.

Bij Islander Victoria schoot dit in het verkeerde keelgat en de blondine kon het niet laten om er iets van te zeggen. Wat begon met "wauw" en "beetje frappant", is inmiddels uitgelopen tot een pittige discussie.

Lees ook: Love Islands Victoria: 'Het programma is doorgestoken kaart'

Roddels

Het lijkt erop dat de band tussen Daniël en de rest van de Islanders niet helemaal goed zit.

"De reden waarom ik de meeste Islanders niet meer spreek, is dat diegene dingen achter mijn rug dingen zeggen waar ik niet van gediend ben. En dan poeslief doen tegen elkaar doen voor de buitenwereld. Nee dank je", reageert Daniël tegen Victoria, nadat er een uitgebreide woordenwisseling is gevallen.

Boos

Victoria snapt er niets van. Zij en Daniël konden het altijd goed vinden tijdens de opnames van het programma. Dat Daniël naderhand dan ook wat opmerkingen had over haar relatie met Ziggy in Love Check-up, was voor Victoria de druppel. "Ik vertel toch ook niet over jullie problemen? Het is gewoon niet sympathiek geweest van je", kaatst de blondine terug. Ai!

Daniël en Daniëlle zijn nog niet officieel een setje laat de verleidster weten in een Q&A. "Ik kan erover zeggen dat we het heel leuk hebben samen, maar we kennen elkaar nog maar heel kort dus voor een relatie is het nog te vroeg", schrijft Daniëlle. To be continued!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook