Zien: is dit de leukste kerstkaart ooit?

Dit is te schattig!

Lees ook

Elk jaar wordt er weer groots uitgepakt met kerst en doet iedereen zijn best om een leuke kerstkaart te versturen. Een man uit Wales heeft flink zijn best gedaan en dat leverde misschien wel de leukste kerstkaart van het jaar op.

Poseren

Liam Beech heeft maar liefst zeventien teckels rond lopen en het is hem gelukt om ze allemaal te laten poseren voor een feestelijke foto. Al duurde het wel een uur om ze allemaal goed op de foto te krijgen.

Daarnaast kleedde de 20-jarige Engelsman zijn honden aan met kerstpakjes en dat leverde een heel schattige kiekje op.

Lees ook: Verscheurde kerstkaart bevat hartbrekende boodschap

Uitdaging

Liam had zijn honden al eens eerder gefotografeerd op de bank, maar hij moest dat idee overtreffen, laat hij weten. "Dus ik dacht: 'ik doe het dit jaar op de trap'. Dat is een uitdaging", aldus Liam.

Na een tijdje bezig geweest te zijn met het aankleden van de honden, begonnen ze in slaap te vallen. "Ik moest hard werken om ze wakker te houden en naar de camera te kijken", vertelt Liam. En zijn harde werk heeft beloond, Buster, Daisy, Ziggy, Wallie, Zac, Bonnie, Saffie, Duke, Diamond, Ruby, Kizzy, Sammy, Kansy, Kiki, Lottie, Benji en Dudley, staan allemaal op het prachtkiekje van Liam.

Je kunt de foto HIER bekijken.

Bron: Metro UK I Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook