GTST-actrice Cecilia Adorée zit in zak en as

Oh no...

Lees ook

GTST-actrice Cecilia Adorée is het nieuwe jaar rommelig begonnen. De soapie meldt op Instagram per 1 februari op straat te staan en vraagt haar volgers om hulp.

Verhuizing

Cecilia, die in Goede Tijden, Slechte Tijden de rol van Tiffy Koster vertolkt, vertelt dat ze binnenkort zonder woning komt te zitten. De actrice zou volgende maand intrekken in een nieuwe woning in Amsterdam, maar die verhuizing blijkt plots toch niet door te gaan.

Lees ook: Zien: dit is de nieuwe intro van Goede Tijden, Slechte Tijden

Dakloos

Cecilia had de huur van haar huidige woning al opgezegd en was klaar voor een nieuw avontuur, toen de eigenares van haar nieuwe huis tóch besloot om in haar stulpje te blijven. Slecht nieuws dus voor Cecilia, want het huurcontract met een nieuwe huurder voor háár huis was al wel rond.

Wanhopig vraagt de soapster haar Instagram-volgers om hulp. "Kent iemand iemand die weer iemand kent die zijn huis verlaat?", aldus Cecilia in haar Instagram Stories.

Gelukkig zit de blondine niet bij de pakken neer en gaat ze het nieuwe jaar positief tegemoet. "Alles komt altijd weer goed, i'm sure!"

Bron: Televizier | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook