Medepassagier Katja Schuurman reageert nu ook op commotie rondom KLM-vlucht

Hmmm...

Lees ook

Katja Schuurman reageerde gisteren boos op alle roddels die de afgelopen tijd over haar in de media zijn verschenen. De actrice zou zich hebben misdragen tijdens een KLM-vlucht, maar volgens haar is daar niks van waar. Een medepassagier reageert nu ook op de geruchten.

Roddels

De man die naast Katja zat in het vliegtuig doet zijn verhaal tegenover RTL Boulevard. Hij kan Katja's verhaal beamen en zegt dat er niks waar is van alle roddels. "Katja en ik kennen elkaar al heel lang", begint hij te vertellen.

Lees ook: Katja Schuurman woest na nieuwe roddels over beruchte vliegreis

Vrolijk

Hij vertelt dat er niks is gebeurd tussen hem en Katja tijdens de vlucht. "We hebben op dezelfde yoga retreat gezeten in Johannesburg en vlogen op dezelfde vlucht terug. Wij waren inderdaad wat luidruchtig en vrolijk. Er is niks gebeurd tussen ons. Het zijn allemaal leugens", gaat hij verder.

"De fles Amarula was trouwens van mij, cadeautje voor thuis. Ik vind het zo onrechtvaardig en bizar deze leugens. Dat verdient Katja niet. En ik ken haar dochtertje ook goed, je kunt dit soort dingen niet zomaar de wereld in blijven slingeren", aldus de medepassagier.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook