Dit heeft Love Islands Daniel over breuk met Floor te zeggen

Hmmm...

Lees ook

Love Islands Daniël en Floor gingen er met de winst van door in het tweede seizoen van Love Island, maar eenmaal terug in Nederland liep hun relatie alsnog op de klippen. Sterker nog: Daniël werd kort na hun break-up al met niemand minder dan Temptation-verleidster Daniëlle Koppers gespot.

Reactie

Daniël kreeg na de breuk met Floor veel kritiek over zich heen. Zijn mede-Love Islanders leken niet te begrijpen hoe hij al zo snel weer publiekelijk met een nieuwe dame kon omgaan.

"Ik snap het ergens wel, want mensen zien natuurlijk alleen hetgeen dat op internet terecht komt. Maar er bestaat buiten social media ook nog een privéleven waar dingen gebeuren en gezegd worden", reageert hij.

Lees ook: Love Islands Lisa en Victoria halen uit naar Daniël

Reden

Hij wil dat volgers ook zijn kant van het verhaal aanhoren. "Ik begrijp dat het voor mensen snel is gegaan, maar zij weten niet wat er aan vooraf is gegaan, en wat de échte reden was om uit elkaar te gaan met Floor. Als mensen die reden wisten, hadden ze mij wel begrepen", vertelt hij.

Wat die reden dan precies is, wil hij niet vertellen. "Ik ben niet een persoon die die reden in de wereld gaat brengen. Ik hou de eer aan mezelf en ben niet zoals sommigen die een ander maar al te graag de grond in drukken via de sociale media", aldus Daniël.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Love Check-Up

Laatste nieuws

Zie ook