Zo zien alle broers en het zusje van Tim Hofman eruit

Aha!

Lees ook

Tegenwoordig is het niet alleen Tim Hofman die we veel op televisie zien, ook zijn broers Sam en Rijk regelmatig te zien én te horen. Maarre, zij zijn niet de enige Hofman in de familie, want ze hebben ook nog een broer en zus!

Familie

Tim kennen we van het YouTube-programma #BOOS waar hij met zijn team probeert mensen te helpen die een probleem hebben. Onlangs kwam het programma nog in het nieuws toen ze de misstanden van The Voice boven tafel haalden. Maar Tim is niet de enige uit zijn familie die op de beeldbuis te zien is.

Zo deed broertje Rijk Hofman mee aan Expeditie Robinson en presenteert hij Singletown. Broertje Sam gooide het over een andere boeg, en deed in 2019 mee aan Holland’s Next Top Model. Daarnaast hebben ze ook samen de hilarische podcast BROERS, waarin ze praten over alles en niets. Zus Roosmarijn en broertje Moos zijn daarentegen iets minder bekend, maar zien we zo af en toe voorbij komen op de Instagram-pagina van Tim.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Link tool: post not found

Uiterlijk

Hoewel Moos en Roosmarijn misschien niet zoveel op de televisie als hun broers te zien zijn, hebben ze alle vijf wel één ding gemeen, namelijk: hun uiterlijk. Op Instagram vonden we deze gezellige familiefoto, en zien we zeker overeenkomsten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

Veel volgers van Tim zijn het erover eens dat de familie veel op elkaar lijkt. Zo schrijft iemand: ‘Wat een gelijkenissen’. Iemand anders vergelijkt de familie met de Kardashians omdat heel duidelijk te zien is dat het om de familie Hofman gaat. Een ding is zeker: het zijn allemaal beauties.

Bron & Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook