Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ook Igmar Felicia reageert nu op breuk met Fien Vermeulen

Hij is een stuk minder openhartig.

Ook Igmar Felicia reageert nu op breuk met Fien Vermeulen

Waar radio-dj Fien Vermeulen gisteren openhartig was over de breuk met Igmar Felicia, wil de Radio 538-dj er in tegenstelling to zijn ex-lief niet te veel woorden aan kwijt.

Privé

Zo laat hij weten er niets over kwijt te willen, omdat het simpelweg niemand wat aan gaat. De dj vindt dat het een onderwerp is dat hij liever "met zijn eigen omgeving" bespreekt.

Lees ook: Fien Vermeulen emotioneel op Instagram

Over en uit

"Voor iedereen die mij nu vragen stelt in DM over mijn relatiestatus: de wereld staat in brand, Trump maakt oorlog met Iran en Jinek vs. Op1 is al een mediaoorlog op zich. Dat ene Igmar zijn relatie uit is, vind ik meer iets dat ene Igmar lekker met zijn eigen omgeving gaat bespreken", aldus Igmar op Instagram.

Fien maakte gisteren, na veel speculaties van hun volgers, op Instagram bekend dat de twee niet langer meer samen zijn. "Een verdrietig bericht. Igmar en ik zijn uit elkaar. Ik ben dankbaar voor de leuke herinneringen, de enorme liefde en zo wil ik het ook met me meenemen. Soms is liefde loslaten", is er in de bijschrift te lezen.

Het moge duidelijk zijn: de twee willen de reden van hun breuk lekker privé houden en dat is uiteraard volkomen begrijpelijk!

Bron: BuzzE | Beeld: BSR