Selena Gomez’ leven is veranderd door medicatie

"Ik moet ermee leven"

Lees ook

Selena Gomez is een ander mens geworden nu ze zich focust op haar mentale gezondheid. Tegen de Wall Street Journal zegt ze dat ze de laatste paar jaar hard bezig is geweest met het zoeken van de juiste behandeling en medicatie.

Mentale toestand

De popster, die op dit moment hard bezig is met het uitbrengen van haar nieuwe album, kwam erachter dat ze worstelde met haar mentale toestand nadat haar relatie met Justin Bieber op de klippen liep en ze een niertransplantatie moest ondergaan. "Mijn hoogtepunten waren echt heel hoog, en mijn dieptepunten zorgden ervoor dat ik wekenlang alleen op bed lag", vertelt de zangeres. "Ik moet nou eenmaal leven met wat ik op mijn bordje heb gekregen."

Verslavingsgevoelig

Selena zegt dat ze wel moet oppassen dat ze zichzelf niet saboteert, want vervelende dingen die ze meemaakt in haar leven kunnen een last zijn voor haar mentale toestand. Zo nam ze een jaar lang afstand van Instagram, en de enige reden dat ze terugkwam was omdat ze muziek ging uitbrengen. "Mensen weten dat ik verslavingsgevoelig ben, en dat kan ongezond zijn."

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook