Emotionele Tim Hofman in tranen

Aah...

Lees ook

In Over Mijn Lijk volgt Tim Hofman vijf jongeren op de voet die niet lang meer te leven hebben. Gisteren was de eerste aflevering te zien, waarbij Tim onder andere een bezoekje bracht aan de ongeneeslijk zieke Fabienne.

Tumor

Fabienne kreeg op haar 21e te horen een zeldzame tumor achter haar oog te hebben. Voor opereren was het al te laat, waardoor ze nog maar drie tot zes maanden te leven had.

Ondanks haar ziekte probeerde Fabienne toch nog een feestje van het leven te maken, en bouwde ze een emotionele band op met Tim.

Lees ook: Zo zien alle broers en het zusje van Tim Hofman eruit

Emotioneel

De heftige verhalen van onder andere Fabienne hebben Tim diep geraakt. "Het kan niet anders dan dat het invloed heeft op je dagelijks leven", vertelt hij. "Fabienne is een ontzettend gezellig rouwdouw. Je kon vreselijk met haar lachen, zelfs op haar sterfbed", gaat hij verder.

"Op een gegeven moment gingen we naar een hardstyle feestje. Daar liepen we arm in arm, en toen dacht ik wel van: 'Dit is toch wel een vreemd idee als jij er op een gegeven moment niet meer bent'."

Tim laat dan ook weten regelmatig gehuild te hebben tijdens de serie. "Er wordt ook gewoon gehuild. Dus dat ontladen, ja dat doe ik ook. Je leert die mensen kennen, je lacht er mee en het wordt gewoon een onderdeel…"

Bron: Telegraaf | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook