Olcay Gulsen showt trouwjurk

Oeh!

Lees ook

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben het erg gezellig met elkaar. Misschien wel zó gezellig dat er dit jaar een bruiloft zit aan te komen. Olcay deelt namelijk een kiekje waarin ze trots poseert in een bruidsjurk. Zou dit een hint zijn?

Relatie

Olcay en Ruud waren al langere tijd aan het daten voordat ze het hoge woord eruit gooiden en hun relatie kenbaar maakten. “Dit is de allerleukste vrouw die ik ooit ontmoet heb”, vertelde Ruud over Olcay.

Lees ook: Olcay Gulsen deelt sneer uit naar RTL

Bruiloft

RTL Boulevard ging destijds bij het stel langs om ze naar hun toekomstplannen te vragen, en daar kwam uit dat het stel een eventuele bruiloft wel ziet zitten. “Ruud is drie keer getrouwd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht”, vertelde Olcay.

Ruud voegde daaraan toe: “Ik ben heel verliefd op haar." Hij ziet een huwelijk dan ook wel zitten “Ik wil het wel", antwoordde Ruud.

Olcay is er in ieder geval helemaal klaar voor, want haar trouwjurk lijkt al gevonden. Ruud weet echter nergens van. “Euhhh, heb ik iets gemist?”, reageert Ruud grappend onder de foto.

👰

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook