Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

NikkieTutorials vertelt alles over chantage bij The Ellen Show

Heftig...

NikkieTutorials vertelt alles over chantage bij The Ellen Show

Vorige week plaatste Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, een video waarin ze vertelde dat ze transgender is. Achteraf voelde ze zich opgelucht, al werd ze wel gechanteerd om het nieuws naar buiten te brengen. De YouTuber was deze week te gast bij The Ellen Show en vertelde daar meer over de chantage aan Ellen DeGeneres.

'Ik heb het gevoel dat zijn doel was mijn hele leven te vernietigen'

Voordat Nikkie de video opnam, kreeg ze al een paar weken mailtjes van een persoon die wilde dat ze het nieuws over de transitie naar buiten zou brengen. "Het voelde alsof het zijn doel was om mijn leven te ruïneren."

Lees ook: Nikkie de Jager reageert op reacties coming-out

De video

De YouTuber was al langer van plan om haar verhaal te delen, maar de timing was naar eigen zeggen nooit juist. Nikkie vertelt dat ze de video huilend en met buikpijn opnam. Ondertussen zat haar verloofde naast haar. "Hij gaf me kracht en vertelde me dat ik het kon", vertelt Nikkie openhartig.

Achteraf voelde ze zich enorm opgelucht, en werd ze overspoeld met positieve reacties. Ook heeft ze geen spijt van de video, al had ze het liever anders gezien. Nikkie wil dat zoveel mogelijk mensen haar verhaal horen ze hoopt mensen ermee te kunnen inspireren. "Ik weet niet waar ik in deze magische wereld in pas, maar zolang ik mezelf kan zijn en kleine Nikkies kan inspireren om zichzelf te zijn, is dat alles wat ik kan doen."

Het hele interview is *HIER* terug te bekijken.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR