TVOH-kijkers boos na onverwachte actie Lil’ Kleine

Oei!

Lees ook

Kijkers van The Voice of Holland waren gisteravond in rep en roer toen coach Lil' Kleine een kandidaat naar huis stuurde. De rapper zorgde voor flink wat opschudding nadat hij volkszanger Danilo Kuipers verkoos boven het het 16-jarige talent Charine Eyny.

Ophef

Charine zong de sterren van de hemel met het nummer Writing's on the Wall van Sam Smith, en maakte daarmee behoorlijk indruk bij gastcoach Marco Borsato.

"Dit is het juiste liedje, het juiste moment en de juiste plek. Onthou dit. Op deze krachtbron kan je heel ver komen. Dit was heel goed", reageerde Marco op het optreden.

Lees ook: Ali B reageert nu op The Voice-rel tussen Anouk en Lil' Kleine

Commentaar

Ondanks dat Marco zeer positief was over het optreden van Charine, was zijn commentaar niet genoeg om haar naar de liveshows te helpen.

Lil' Kleine verkoos volkszanger Danilo boven Charine, en dat schoot in het verkeerde keelgat bij vele kijkers. De rapper krijgt dan ook behoorlijk wat kritiek over zich heen op social media.

"Als je Danilo laat zitten en Charine wegstuurt dan heb je geen kloten verstand van muziek en mag je nooit, nooit, NOOIT meer als meningloos nietszeggend, nimmer wat toevoegend jurylid terugkeren", reageerde een kijker op Twitter.

Bron: AD | Beeld: Twitter, The Voice of Holland

Laatste nieuws

Zie ook