Felle kritiek op eerste aflevering nieuw seizoen Expeditie Robinson

Aii...

Lees ook

Eerder deze week was de eerste aflevering van Expeditie Robinson Nederland vs. België te zien op Videoland. De strijd tussen beiden landen barstte meteen los, maar alsnog viel de aflevering niet in goede aarde bij vele kijkers.

Strijd

De expeditieleden moesten in de eerste aflevering gelijk aan de bak. Zo gingen de twee kampen gelijk de strijd met elkaar aan in hun allereerste proef, waar kamp Noord, oftewel 'De Belgen' er met de winst vandoor gingen.

Lees ook: Oeps: hilarische blunder in ondertiteling Expeditie Robinson Nederland vs. België

Ergernissen

De onderlinge strijd tussen de landen was ook buiten de proeven om goed te zien. Tot grote ergernis van vele kijkers, want veel Twitteraars vonden de deelnemers maar kinderachtig. Er zouden dan ook te veel stereotyperede opmerkingen over het andere kamp gemaakt worden.

Zelfs de Belgische kijkers vonden dat de opmerkingen van hun landgenoten te ver gingen. "Ik irriteer me kapot aan de Belgen die in het programma zitten. Heel de tijd maar bezig met hoe “de Nederlanders" zijn", en "heb net nu al gehad met continu gehaat tussen België en Nederland for no reason whatsoever", zijn reacties die klonken op Twitter.

Bron: Superguide | Beeld: Twitter, Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook