James Corden onthult: zo werkt Carpool Karaoke écht

Aha!

Het internet kon zijn ogen niet geloven toen er vorige week een video verscheen waarop te zien was hoe James Corden zijn auto werd voortgetrokken door een trailer. "Dus hij rijdt niet zelf?", was de veelgestelde vraag die klonk op social media. James reageert nu zelf op alle ophef en vertelt de waarheid achter zijn Carpool Karaoke.

Beschuldigingen

"Ik wil graag iedereen voor zijn en jullie, mijn publiek, ervan verzekeren dat de beschuldigingen niet waar zijn," vertelt hij tijdens The Late Late Show. "Ik heb het natuurlijk over de mensen die zeggen dat ik niet zelf rijd tijdens Carpool Karaoke", gaat hij verder.

Lees ook: Bizarre onthulling over James Corden's Carpool Karaoke

Fake news

Hij vertelt dat het allemaal 'fake news' is en dat er niks klopt van alle geruchten. Volgens James zou hij alleen bij Meghan Trainor, Migos, Cardi B, Change the Rapper en Justin Bieber niet zelf gereden hebben. "In het geval van Justin Bieber was het veiliger om zelf niet te rijden: ik verzonk steeds in zijn ogen," grapt hij.

James gooit er nog een schepje bovenop. "En nu we toch alles op tafel gooien: ik heb de sterren helemaal niet nodig om op mijn werk te komen. Vaak ben ik al op het werk," bekent hij. "We hebben zelfs nog nooit in de geschiedenis van het programma de carpoolstrook gebruikt!", aldus James.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: YouTube

Laatste nieuws