Temptations Daniëlle en Love Islands Daniël uit elkaar

Hmm...

Lees ook

Kort na de breuk tussen Love Island-winnaars Floor en Daniël, werd bekend dat Temptation Islands Daniëlle een relatie had met Daniël. Maar ook deze relatie is nu gestrand.

Relatie

Daniëlle plaatste een Instagram Story waarin ze vertelt dat de twee uit elkaar zijn en dat er veel is gebeurd wat ze niet vindt kunnen in een relatie. Ook wenst ze hem het beste met alles wat hij nog wil doen. Daniël plaatst daarna een foto op Instagram en schrijft daar bij dat hij veel berichtjes over de breuk ontvangt. Hij wil duidelijk maken dat hij nooit is vreemdgegaan, want dat schijnen veel mensen te denken.

Niet vreemdgegaan

"Daniëlle en ik zijn uit elkaar. Lieve mensen, ik krijg veel berichtjes wat betreft Daniëlle haar Story, dat het lijkt alsof ik vreemdgegaan ben of iets. Zoiets zou ik dus nooit doen, en ze zegt zelf ook dat dat niet het geval is. Zoals ik uitgelegd heb, ik zit niet lekker in mijn vel en daardoor kan ik haar niet geven wat ze normaal zou verdienen. Ik denk dat ik ook niet helemaal klaar was voor een nieuwe relatie na Floor en Love Island. Er is in een korte periode een hele hoop gebeurd. Ik gun Danielle het allerbeste, ik ga me vanaf nu vooral focussen op mijzelf en op het sporten. Liefs, Daniël."

Lees ook: Temptations Daniëlle mengt zich in Love Island-ruzie

Geruchten

Nadat het nieuws bekend werd dat Floor en Daniël uit elkaar waren, gingen de geruchten al rond dat Daniël en Daniëlle iets zouden hebben. De twee gingen veel met elkaar om en deelden hier ook veel van op social media. Ze verbleven onderandere met z'n tweetjes in een kasteel in Frankrijk en dit deed de geruchtenmolen draaien. Na een tijdje maakte de twee het officieel op Instagram. Ze zijn ongeveer een maand samen geweest.

DANIËLLE EN IK ZIJN UIT ELKAAR. Lieve mensen, ik krijg veel berichtjes wat betreft danielle haar story, dat het lijkt alsof ik vreemdgegaan ben of iets. Zoiets zou ik dus nooit doen, en ze zegt zelf ook dat dat niet het geval is. Zoals ik uitgelegd heb, ik zit niet lekker in mijn vel en daardoor kan ik haar niet geven wat ze normaal zou verdienen. Ik denk dat ik ook niet helemaal klaar was voor een nieuwe relatie na Floor & Love Island. Er is in een korte periode een hele hoop gebeurd. Ik gun Danielle het allerbeste, ik ga me vanaf nu vooral focussen op mijzelf en op het sporten. Liefs Daniël Content shot by @sarkany.nl

Een bericht gedeeld door 𝗗𝗮𝗻𝗶𝗲𝗹 𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗶𝗲𝗻𝗯𝗿𝗼𝗲𝗸 (@danielvanpienbroek) op

Bron: Instagram | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook