De liveshows van The Voice of Holland gaan er heel anders uitzien

Wow!

Lees ook

Aanstaande vrijdag is het zover: de liveshows van The Voice of Holland beginnen. Maar, deze gaan niet zo zijn zoals je gewend bent…

Vier liveshows

De liveshows van dit seizoen zijn er maar vier, en deze zijn allemaal verschillend. In de eerste liveshow treden de teams van Lil' Kleine en Anouk op. Lil' Kleine neemt Danilo, Kes en April mee en Anouk neemt Sanne, Sophia en C.J. mee. Hoe er wordt beslist wie er doorgaat? De coach mag één iemand kiezen die doorgaat en het publiek mag stemmen op één iemand doorgaat. Er valt dus bij elk team één iemand af.

Lees ook: The Voice of Holland onder vuur na geruchten over manipulatie van audio

Halve finale

In de derde liveshow, dus ook de halve finale, strijden acht kandidaten tegen elkaar. De talenten nemen het op tegen talenten uit andere teams. Op basis van een loting wordt deze battle ingedeeld en door de kijkers wordt bepaald die de winnaar van de battle is. Op 28 januari is te zien dat de vier overgebleven deelnemers het tegen elkaar opnemen in de finale.

Laatst was Ronnie Flex gastcoach bij The Voice of Holland en dit viel goed in de smaak bij de kijkers. Velen willen hem als vervanger voor Lil' Kleine, die minder in de smaak valt. Lil' Kleine ontvangt veel kritiek op zijn keuzes in het programma en zijn ruzie met Anouk.

"Vooralsnog speelt er niet iets omtrent The Voice of een andere talentshow maar ze mogen mij altijd vragen om weer een keer als gastcoach langs te komen. Was lit", laat Ronnie weten over zijn deelname als gastcoach.

Bron: Shownieuws | Beeld: The Voice of Holland

Laatste nieuws

Zie ook