Laura Ponticorvo openhartig over moederschap

Powerwoman!

Lees ook

Laura Ponticorvo zou het liefst nog een aantal jaren willen wachten, voordat ze aan het moederschap begint, zo vertelt ze in een interview met Vrouw.

Werk

De vlogster is al een tijdje dolgelukkig met manlief Ryan, maar het liefst wil Laura die liefde pas over tien jaar met een baby bestempelen. De YouTube-ster wil zich eerst nog volledig focussen op haar werk.

Lees ook: Laura Ponticorvo over strafeis tegen hacker

Kinderen

"Ik ga eerst een half jaar toeren met de musical (Verliefd op Ibiza) en hoop dat er daardoor weer andere deuren opengaan. Bij acteren ligt mijn hart: in het theater, maar ook bij tv en film. En dan uiteindelijk moeder worden. Van één kindje, want dan hebben we er al vier", vertelt Laura.

Ryan is namelijk al vader van drie kinderen. "Als Ryan nog geen kinderen had, hadden wij misschien twee jaar geleden al een kindje van ons samen gehad. Daar heb ik nu bewust mee gewacht."

Oefenen

Ryan's kids komen om het weekend en in de helft van de vakanties langs. "Ontzettend leuk, maar in 'hun' weekend doen we kinderdingen en pas als ze teruggaan naar hun moeders hebben we het rijk weer voor ons alleen", gaat ze verder. "Daardoor besefte ik dat een eigen kindje er straks 24/7 is. Daar ben ik nog even niet aan toe, ik wil nog zoveel doen!", legt de brunette uit.

Voorlopig focust Laura zich dus nog even op haar werk. "Nu de musical, of naar het buitenland voor werk. Als ik word gebeld of ik dinsdag een fotoshoot kan doen op Curaçao, roep ik: prima! Dat is tot nu toe mijn way of life en daar word ik gelukkig van. Maar het is al zó leuk om te mogen oefenen met deze drie. De rest komt nog wel", aldus de actrice.

Bron: Nu.nl | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook