Kijkers verbaasd over aanstaande moeder Vier handen op één buik

Hmm...

Lees ook

Gisteren was er weer een aflevering van Vier handen op één buik te zien. Dit keer loopt actrice Toprak Yalciner mee me de 20-jarige Manon. Twitter is verbaasd over de hoeveelheid suiker die de aanstaande moeder tot zich neemt terwijl ze zwanger is.

Kerk

Manon is samen met Stefan en de twee hebben elkaar ontmoet op een gelovige camping. Ze hebben samen al een dochtertje van 2 jaar. Deze dochter kregen ze toen ze twee maanden samen waren.

De moeder wilde geen abortus plegen, omdat dat niet mag van de kerk. De trouwplannen van de ouders zijn dan ook vervroegd vanwege het geloof.

Lees ook: Vier handen op een buik zorgt voor vraagtekens bij kijkers

Cola

Veel kijkers zijn verbaasd over de hoeveelheid cola die Manon drinkt. Ze drinkt twee flessen cola per dag. "De hoeveelheid die ze tot zich neemt is echt bizar", vertelt Toprak. Ze legt Manon uit dat een zwangere vrouw eigenlijk maar twee glazen per dag mag drinken. De actrice wil haar helpen om te minderen en ze gaan samen naar een diëtiste. Manon besluit daarna om te proberen minder cola te gaan drinken.

Maar ondanks de verbazing over de hoeveelheid suiker dat Manon tot zich neemt, krijgen Manon en Stefan ook heel veel steun op Twitter. Kijkers vinden de Groningse nuchterheid geweldig en noemen Manon bovenal een zorgzame moeder.

Beeld: Twitter, Vier handen op één buik

Laatste nieuws

Zie ook