Fans getuige van ruzie Nick en Kirsten Schilder

Oeps...

Lees ook

Hoewel je in Volendam wellicht niet echt wordt opgejaagd door de paparazzi, weet Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick van het zangduo Nick & Simon, als geen ander hoe het is als iedereen alles van je wil weten.

Showbizzwereld

In de nieuwe Beau Monde vertelt Kirsten dat ze Nick echt van het begin van zijn carrière heeft meegemaakt, waardoor ze, toen Nick & Simon een razend succes werden, ook gelijk alle gekke dingen meemaakte. Inmiddels zijn de twee vijftien jaar verder en is Kirsten het leven in de showbizz wel gewend. Maar dat was jaren geleden nog heel anders.

Toen ze nog midden in het centrum van Volendam woonden, hadden Nick en Kirsten maar bar weinig privacy. En dat resulteerde in soms wat ongemakkelijke momenten.

Lees ook: Nick Schilder over zijn huwelijk: 'We staan er allebei vrij relaxed in'

Verhitte discussie

"De ramen stonden open en Nick en ik hadden een verhitte discussie. Vervolgens bespraken we onze vakantiebestemming – misschien ging ons meningsverschil daar wel over, kan best", vertelt Kirsten.

"Daarna ging Nick het vuilnis buiten zetten en zag hij mensen bij ons huis staan. Een vrouw zei: 'Dat ging er pittig aan toe. Maar wát een leuke bestemming, daar zijn we ook wel eens geweest!' Nick kwam stomverbaasd binnen: 'Kirs, wat denk je. Die mensen hebben alles gehoord.' We realiseerden ons dat alles wat we thuis bespraken, buiten hoorbaar was. Vooral met de ramen open. Op zich zou iedereen die daar woonde er last van hebben, maar omdat Nick bekend is, bleven mensen sneller staan om te luisteren wat we te zeggen hadden."

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook