Rico Verhoeven reageert op geruchten rondom romance met Yolanthe Cabau

Het bericht van Jacky zorgt voor veel rumoer.

Lees ook

Nadat de breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland vanochtend hot topic was, bleef ook het liefdesleven van kickbokser Rico Verhoeven niet onbesproken. Niet alleen vertelde hij vanochtend in een post op Instagram dat zijn relatie met Jacky Duchenne voorbij is, ook draaide de geruchtenmolen gelijk op volle toeren over zijn eventuele nieuwe vlam.

Reden van de breuk

Na dertien jaar besluiten Rico en Jacky, die samen drie kinderen hebben, ieder hun eigen weg te gaan. De exacte reden van de breuk, houden ze graag voor zichzelf. Al zorgde Jacky er dit weekend wel voor dat sommige media wel weten wat, of beter gezegd wie, de breuk tussen Rico en zijn vriendin veroorzaakt heeft.

Zo reageerde Jacky dit weekend met een ietwat sarcastisch bericht onder een foto van Yolanthe Cabau, waarop zij samen met zoontje Xess Xava het graf van haar overleden vader bezoekt. "Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!”, aldus Jacky.

Lees ook: Yolanthe Cabau ontroert volgers op Instagram

Statement

Hoewel Jacky de reactie binnen no time weer verwijderde, was het kwaad helaas al geschied. Al snel werd er gesuggereerd dat er meer zou spelen tussen Yolanthe en Rico, en dus heeft Rico zojuist een statement rondom de situatie naar buiten gebracht.

"Vervelend dat dit een topic is geworden. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek of een bloemetje is", begint hij.

"Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar we wonen totdat we een goede oplossing voor de woonsituatie hebben gevonden nog in één huis. Elk contact, met wie dan ook, komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats, omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt. Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af. Vervelend dat het nu een eigen leven gaat leiden. Dit heeft verder niets met onze definitieve breuk te maken."

Ook geeft hij aan verder niet te willen reageren op de breuk en vraagt hij iedereen om privacy voor zichzelf, Jacky en de kinderen.

Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook