Dave Roelvink onthult ware reden achter breuk met Julia

"Ze werd wilder"
Dave Roelvink onthult ware reden achter breuk met Julia

Dave Roelvink en ex Julia Mekkes zijn alweer een aantal maanden uit elkaar. Nu pas legt Dave de waren reden achter de breuk uit.

Uit elkaar

"Op een gegeven moment kom je in een andere levensfase terecht en pas je niet meer goed bij elkaar. Ik werd juist wat rustiger, maar Julia werd juist wat wilder. We klikten niet meer zo goed", aldus de oudste Roelvink-telg over de breuk.

Lees ook: Zien: Dave en Donny Roelvink lanceren eigen kledingcollectie

Over en uit

Momenteel heeft hij geen contact meer met zijn ex. "Ik heb geen contact meer met Julia. Dat is het beste. Als het over is, dan is het over. Ik vind het altijd zo stom als ik mensen zie die nog bij hun ex over de vloer komen. Uit is uit en klaar is klaar", vertelt hij verder.

Voor een nieuwe liefde staat de DJ zeker open, maar zo makkelijk is dat allemaal niet. "Mensen zeggen vaak tegen mij dat ik me niet zo moet aanstellen. Dat ik iedere vrouw kan krijgen, maar dat is niet wat ik wil. Ik wil iemand die echt van me houdt en niet iemand die de aandacht leuk vindt. Dat is heel lastig als je bekend bent", aldus Dave.

Bron: Story | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9cc02e98b17', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });